CQFS SELF-DEFENSE

Close Quarter Fighting System

Intelligent solutions to aggressive confrontation

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor iedereen die een stapje verder willen in het leren vechten/verdedigen hebben wij CQFS. Investeer in jezelf met dit programma en voel je zelfverzekerd en veliger.

CQFS werk je vanaf drie afstanden en leer je dus niet alleen vechten/verdedigen op afstand maar ook dichtbij en op de grond. Alles wat je op straat nodig hebt in gewelddadige situaties.

Voor wie; voor iedereen die zich veiliger en zelfverzekerder wilt voelen leren vechten op straat 

Lesmomenten:

Maandag 20:15 (Fight) – Dinsdag 20:15 (Fundamentals) – Vrijdag 18:15 (Stun and Run) – Zaterdag 12:15 (All in one)

Kies de les die bij je past;

Fight – Staand vechten en op de grond

Fundamentals – Voetwerk , algoritme self -defence

Stun and Run – Snel handelen en snel weg

 

Kids en ouder : Woensdag 18:15

BEWUSTZIJN, CONTROLE ,RESULTAAT

AANPAK
Bij CQFS hebben we daarvoor een systematische aanpak gecreëerd, waarin we een naadloze verbinding maken tussen het fysieke en het mentale. We leren je je angst om te buigen naar energie die je effectief in kunt zetten. We helpen je ook om de adrenaline te sturen die vrijkomt tijdens een agressieve confrontatie. Zo ben je bij CQFS altijd bezig met het doel dat je wilt bereiken, de actie die daarvoor nodig is en het resultaat dat je dan bereikt.

3 FASES
Het systeem zelf bestaat uit 3 fases: controleren, domineren en uitschakelen. Hierbinnen wordt gewerkt met natuurlijke reacties zoals; Verstijven, Vluchten en Vechten die voortkomen uit biomechanische principes in de mens. We trainen dus op natuurlijke reacties.

PRAKTIJK
Binnen het CQFS-systeem kennen we geen technieken of Martial arts termen. Zo boksen we niet maar leren we je slaan. We grappen niet maar leren je vechten. We sparren niet maar gebruiken combattieve drills die écht toepasbaar zijn. Zo garanderen wij dat je het CQFS-systeem succesvol in kunt zetten voor zelfverdediging in real-life scenario’s. Hierdoor gaat het CQFS-systeem onbewust deel uitmaken van je reflexmatige reacties en kom je in een confrontatie nooit voor verrassingen te staan.