CLOSE QUARTER FIGHTING GARAGE DEN HAAG

Intelligent solutions to aggressive confrontation

DE BASICS VAN HET CLOSE QUARTER FIGHTING SYSTEM™

BEWUSTZIJN, CONTROLE ,RESULTAAT

AANPAK
Bij CQFS hebben we daarvoor een systematische aanpak gecreëerd, waarin we een naadloze verbinding maken tussen het fysieke en het mentale. We leren je je angst om te buigen naar energie die je effectief in kunt zetten. We helpen je ook om de adrenaline te sturen die vrijkomt tijdens een agressieve confrontatie. Zo ben je bij CQFS altijd bezig met het doel dat je wilt bereiken, de actie die daarvoor nodig is en het resultaat dat je dan bereikt.

3 FASES
Het systeem zelf bestaat uit 3 fases: controleren, domineren en uitschakelen. Hierbinnen wordt gewerkt met natuurlijke reacties zoals; Verstijven, Vluchten en Vechten die voortkomen uit biomechanische principes in de mens. We trainen dus op natuurlijke reacties.

PRAKTIJK
Binnen het CQFS-systeem kennen we geen technieken of Martial arts termen. Zo boksen we niet maar leren we je slaan. We grappen niet maar leren je vechten. We sparren niet maar gebruiken combattieve drills die écht toepasbaar zijn. Zo garanderen wij dat je het CQFS-systeem succesvol in kunt zetten voor zelfverdediging in real-life scenario’s. Hierdoor gaat het CQFS-systeem onbewust deel uitmaken van je reflexmatige reacties en kom je in een confrontatie nooit voor verrassingen te staan.

De verschillende abonnementen p/m

De verschillende abonnementen p/k

Bij alle abonnement ontvangt u een Students Manifest